LEADER ondersteunt MKB’ers in het Groene Hart en Duin- en Bollenstreek op verschillende manieren voor een circulair bedrijfs- en verdienmodel. In 2050 moet de Nederlandse economie namelijk volledig circulair zijn. Dit is Rijksbeleid. Wat betekent dit voor uw bedrijf? Om te weten waar bedrijven behoefte aan hebben, heeft LEADER een korte enquête gemaakt en roept bedrijven op om deze in te vullen.

Vul de enquête in. Invullen kost 5 minuten en kan tot en met 31 maart.

Wat krijgt u ervoor terug?

Subsidie, informatie, begeleiding en advies.
LEADER is een Europees subsidieprogramma om duurzame en vitale plattelandseconomie te versterken. De MKB’er staat hierin centraal. Het stimuleren van de overgang naar een circulaire economie is een van de doelstellingen. Om dat te bereiken ondersteunt LEADER de MKB’ers in het Groene Hart en Duin- en Bollenstreek. LEADER werkt hierin samen met partners, zoals de provincies Zuid-Holland en Utrecht, Groene Hart werkt! en de regionale Rabobanken.

LEADER is onderdeel van Europees beleid, maar wordt in de regio, door de regio en voor de regio uitgevoerd.

U vraagt, wij draaien

Om MKB’ers optimaal te ondersteunen werkt LEADER vanuit de vragen die bedrijven hebben:  wat wilt u bereiken, waar loopt u tegen aan en hoe kunnen wij u daar bij helpen?

Volledige circulaire economie in 2050

Het Rijk heeft bepaald dat de Nederlandse economie in 2050 volledig circulair moet zijn. Dus 100% van alle grondstoffen moet dan worden hergebruikt, zonder schadelijke emissies naar het milieu. In 2030 moet de teller op 50% staan. Een flinke klus.

Onderzoeksresultaten

U mag de enquête anoniem invullen. Als u ook uw persoonlijke gegevens invult, ontvangt u in april het rapport met alle resultaten van de quick scan en blijft u op te hoogte van verdere ontwikkelingen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de quick scan? Neem contact op met LEADER-coördinator Bart Soldaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 21 29 29 79.

 © Copyright - Groene Hart Werkt

Back to Top